Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer do zarabiania PLN

Praworeki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
zainteresowało mnie ostatnio zarabianie na sprzedaży yang, macie może jakieś typy serwerów na których można wyciągnąć jakąś ładną sumę pln? :)

Opublikowano

Przy okazji, jakieś pomysły na zarabianie na globalu za pomocą kamermoda? :)

za pomoca kamer moda to ogolnie, mozesz sobie na fmsa zarobic. M2 bob to jedyny sluszny wybor jesli chcesz ''zarabiac''

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Przy okazji, jakieś pomysły na zarabianie na globalu za pomocą kamermoda? :)

za pomoca kamer moda to ogolnie, mozesz sobie na fmsa zarobic. M2 bob to jedyny sluszny wybor jesli chcesz ''zarabiac''

Kamer modem mogę zarobić na m2boba a później się wziąć za prawdziwe zarabianie, tylko co dokładniej w jaki sposób?

Opublikowano

Na ta chwile classicmt2. Dobijasz 55lv bodym. buffem 35. Metki w lesie/red lesie/ognista.

1kk najtaniej na allegro 2 zł.

Przysiedzisz jeden dzien i jesteś w stanie zarobić koło 30kk luzno, podaje 30kk bo jest to stawka która zarobisz na 100% na tym lv na tych metkach mimo iż spora część ludzi tam dropi. 30x2 zł = 60 zł. Jeżeli walniesz również nocke i ogarniasz temat, to myślę że stówkę wyciągniesz ^^ Ja osobiście zarobiłem tam w tydzien 300 zł grając tylko nocami. Pozdrawiam.  

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moze global dobicie maks 75 nijia i na 24 omdienie mozna na krainie gigantow na wh brac caly spot i dropic te ksiazki zapomnialem nazwy ale drogie byly a w 1h dosc tego dropilo a ciezko tam jest nikt tam nie dropi

Opublikowano

proponuje pójść do pracy

a jeżeli koniecznie chcesz zarabiac grajac w metina to nie ma innej drogi niz granie na nowych serwerach i w maire szybka sprzedaż kont

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

Postaw swój serwer w metku wtedy dopiero zarobisz kasę. A no tak żeby postawić serwer na który wejdzie sporo os trzeba coś umieć XDDDDD

BUMP

Opublikowano
Cytat
Przed chwilą, Lupik napisał:

proponuje pójść do pracy

a jeżeli koniecznie chcesz zarabiac grajac w metina to nie ma innej drogi niz granie na nowych serwerach i w maire szybka sprzedaż kont

Ta propozycja na temat pójścia do pracy nic nie wnosi do tematu, po co piszesz takie głupoty ... Skąd wiesz, że nie pracuje? A może chcę połączyć przyjemność z pożytecznym?? 

Przed chwilą, Leasyyy napisał:

Postaw swój serwer w metku wtedy dopiero zarobisz kasę. A no tak żeby postawić serwer na który wejdzie sporo os trzeba coś umieć XDDDDD

Ja nie pytam o to, jak nie masz nic do powiedzenia wnoszącego do tematu to nie komentuj... Jakbym chciał zarabiać na stawianiu serwerów w metku to treść pytania byłaby inna...

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Zawsze najlepszą formą zarobku był globalny serwer i tak dalej jest, to jest raczej oczywista rzecz, po za tym moim zdaniem teraz w okresie wakacyjnym już to nie jest opłacalne wgl, ale to już tylko moja opinia

BUMP

Opublikowano

Globalny serwer odpada bo tam trzeba dużo czasu poświęcić na wbijaniu umiejętności, z umiejętnościami na m1 -m10 nie ma szans żeby rywalizować z innymi graczami w zabijaniu metków/ bossów :D

235761444056892195480.gif

Opublikowano
Dnia 15.11.2016 o 19:51, lysygraczu napisał:

Na ta chwile classicmt2. Dobijasz 55lv bodym. buffem 35. Metki w lesie/red lesie/ognista.

1kk najtaniej na allegro 2 zł.

Przysiedzisz jeden dzien i jesteś w stanie zarobić koło 30kk luzno, podaje 30kk bo jest to stawka która zarobisz na 100% na tym lv na tych metkach mimo iż spora część ludzi tam dropi. 30x2 zł = 60 zł. Jeżeli walniesz również nocke i ogarniasz temat, to myślę że stówkę wyciągniesz ^^ Ja osobiście zarobiłem tam w tydzien 300 zł grając tylko nocami. Pozdrawiam.  

Nie wiem jakim człekiem trzeba być by yebać cały dzień za 60 zł!?

20 godzin temu, Leasyyy napisał:

Ciekawe co? Chyba tylko zmienienie portów i ip na kupionych plikach :D

Opublikowano
26 minut temu, gracz555 napisał:

Nie wiem jakim człekiem trzeba być by yebać cały dzień za 60 zł!?

Jeśli jest kupiec to się opłaca :) a są na pewno jakieś lepsze sposoby zarobku 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...